RESIDENTIAL

This proposal has been designed to create a village hub by placing the school at the centre of the development.  The school will have a new hall which will be large enough to be used by the village and the school, and a new nursery which can serve the village and the new surrounding houses. The design shows starter homes, located close to the school and a nursery so that young parents can be involved in the running of the school and the nursery.   A part of the housing land becomes a new village green to be used by the school and the community, and changing rooms and catering can both be provided in the new hall complex.

GET IN TOUCH:

Tel: +44 (0) 1283 701895

Mob: +44 (0) 7767 325900

Email: sciagraphy@outlook.com

         

CONTACT US:

Alan Dale

1 Mill Hill

Repton

Derbyshire

DE65 6GQ

  • alan dale education architects limited

© 2019-20 by AD Architects. Proudly created with Wix.com